Referenties

Vorige week zijn er in mijn huis, een tussenwoning, nieuwe kunststof kozijnen geplaatst door de mannen van TopFrame. Bij een vriendin die vorig jaar hetzelfde had laten doen, zag ik het eindresultaat. Ik was direct om. Contact gezocht waar direct op werd gereageerd. Datum gepland voor inmeten en keuze van het profiel en kleur van de kozijnen gemaakt. Eerste kennismaking was al prettig en er werd geluisterd naar wat mijn wensen waren. Vorige week was het zover en kwamen ze met 4 man sterk en heb me verbaasd over dit geroutineerde team, als een geoliede “machine” gingen ze aan de slag. En toen het glas naast de voordeur door een communicatie foutje matglas bleek te zijn en het helder had moeten zijn werd er direct gezegd dat er nieuw helder glas zou worden besteld.  Aan het eind van de werkdag werd de bouwstofzuiger door mijn huis gehaald en lag al het gereedschap keurig bij elkaar.

Na 4 dagen was de klus geklaard. Mooie afwerking binnen ook. Ik krijg lovende reacties op het buitenaanzicht en hoe mooi en degelijk het er uit ziet. Het voelt alsof ik een nieuw huis heb dus ik ben enthousiast en blij!

Wij hadden na een rampzalige verbouwing nieuwe kozijnen nodig. We zijn uitgekomen bij topframe op advies van een aantal buren, die ook hun kozijnen door topframe hadden laten plaatsen. We zijn enorm blij met het prachtige eindresultaat. We krijgen ook veel complimenten over de kozijnen van voorbijgangers, en mensen uit de buurt. Iedereen blijft zelfs even staan om ze te bewonderen. Wat fijn is aan topframe: ze denken met de klant mee, werken netjes en doen er alles aan om een top product af te leveren wat helemaal naar de zin is van de klant. De afwerking van de kozijnen is ook super netjes. Je ziet na afloop niet dat er verbouwd is. We zijn zeer tevreden en kunnen topframe aan iedereen aanbevelen. Ze hebben ons woongenot enorm verbeterd.

Via deze weg willen we jullie hartelijk danken voor het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Het resultaat mag er zijn en is nog mooier dan we hadden durven dromen.
Het team heeft bij ons een zeer prettige en professionele indruk achtergelaten. Als de situatie zich voordoet zullen we jullie daarom ook zeker aanbevelen bij anderen.
We hebben intussen al enkele complimenten mogen ontvangen voor het mooie resultaat.

Graag zou ik jullie willen complementeren voor jullie uitstekende vakmanschap bij het vervangen van al het houtwerk en beglazing van onze woning. Alles paste precies en alles hing en sloot gelijk goed. Zowel van binnen als van buiten is alles netjes en vakkundig afgewerkt. Jullie hebben in 4 dagen tijd het complete huis rondom gedaan. Ook zijn er door jullie stukken onderliggend houtwerk vervangen zonder dat jullie hiervoor extra kosten in rekening gebracht hebben. Jullie hebben zelfs een stukje voegwerk gedaan dat hard nodig was.
Op de laatste dag zijn jullie zelfs tot 19.00 doorgegaan om toch alles binnen de afgesproken tijden af te hebben. Ik ken vele bedrijven die om 16.00 of 17.00 de spullen hadden opgeruimd en gezegd hadden dat ze nog wel terug zouden komen om het af te maken. Fantastisch om te zien dat jullie gewoon de klus afgemaakt hebben.

Nu een aantal weken later is er nog steeds niets op jullie werk aan te merken en is het wooncomfort enorm toegenomen. Vele mensen in de buurt hebben ons al gecomplementeerd om het fantastisch mooie werk dat jullie geleverd hebben.

Nogmaals hartelijk bedankt voor de uitstekende klus en service die jullie geleverd hebben en de zeer plezierige samenwerking. Top Job!!

Na uitgebreid vergelijkend onderzoek met diverse bedrijven in en buiten de regio hebben we voor Topframe gekozen. De klus van 5 kozijnen en een deurportaal was in 2 dagen geklaard en we zijn enorm tevreden. Niet alleen over het resultaat, de kozijnen met houtverbinding look zijn prachtig, maar ook over de nette manier van werken, goede communicatie, flexibiliteit e.d.
We zijn kortom erg blij dat we voor Topframe hebben gekozen.

Wij willen jullie enorm bedanken voor wat jullie voor ons hebben betekend. Na goed overleg en een plan van aanpak gemaakt te hebben zijn wij door TopFrame op zeer professionele manier geholpen en staat de pui nu gemonteerd zoals het ooit bedoeld was. Het resultaat mag er zijn!! Zelfs de afwerking en de nazorg zijn tot in de puntjes geregeld. Buiten dat jullie vakmensen zijn, zijn jullie ook prettige personen om mee om te gaan.

Mannen ga zo door!!  Een (super) tevreden klant,

Nogmaals hartelijk dank voor de vakkundige installatie en uitstekende service.

Wij hebben in de zomer van 2012 onze kozijnen laten vervangen door Topframe. We zijn er heel erg blij mee. De kozijnen en de ramen isoleren goed waardoor het een stuk warmer geworden is in huis en ook hebben we veel minder last van de geluiden buiten. De mannen van Topframe werken heel hard en netjes. Voordat de kozijnen geplaatst werden hebben we een aantal gesprekken gehad, zowel thuis als op het kantoor van Topframe, en men nam alle tijd voor onze vragen. Daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren.


We zijn er óntzettend blij mee!! Echt, het is zo’n verschil, zoveel meer comfort en het ziet er ook natuurlijk veel mooier uit.

Vorige week is er door uw team vakwerk bij ons verricht; we genieten er dagelijks van en hopen dat nog lang te doen. Het was echt TOP ! Het team weer heel hartelijk bedankt.

Wilt u gratis advies aan huis of een offerte op maat?