Kunststof voor- en achterdeuren en openslaande deuren

Kunststof voordeuren

Kunststof deuren zijn er in allerlei vormen en maten. De entree van uw woning dient mooi en functioneel te zijn, maar moet ook goed afsluiten en tocht-vrij zijn. Een voordeur is hét aangezicht van een woning. Modern, klassiek, landelijk of strak, er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van kunststof voordeuren. De voordeuren van Topframe kozijntechniek voldoen aan politiekeurmerk weerstandsklasse 2.

Kunststof deuren

Kunststof achterdeuren

Functioneel en praktisch, een extra lage onderdorpel, er zijn veel mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden van onze achterdeuren. Een achterdeur moet vooral functioneel en veilig zijn. Het is een deur die veel gebruikt wordt en dus tegen een stootje moet kunnen. Wilt u volledig glas of een borstwering in de deur? Een lage glasvezelversterkte onderdorpel of een standaard kunststof onderdorpel? Onze achterdeuren voldoen aan politiekeurmerk weerstandsklasse 2.

Kunststof openslaande deuren

Uw tuin bij de woonkamer betrekken, met openslaande deuren kunt u alle kanten op. Dubbele deuren, eventueel met zij- en/of bovenlichten, er zijn tal van mogelijkheden met de openslaande deuren van Topframe kozijntechniek.
Wij maken zoveel mogelijk kozijnen uit één stuk, ook openslaande deuren met zijlichten i.c.m. de HVL-hoek. Hierdoor krijgt u dus géén aan elkaar gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen, maar één grote pui met slanke tussenstijlen.

Onze openslaande deuren voldoen aan politiekeurmerk weerstandsklasse 2.

Bekijk hier enkele van onze projecten.

Kunststof deuren

Vraag hier uw offerte op maat aan

Vul onderstaand formulier in, en een van onze adviseurs zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie vindt u in onze privacy policy.