Topframe

Hout Verbinding Look

Deze nieuwe verbindingen geven exact dezelfde uitstraling als bij een houten kozijn. Het kozijn heeft een horizontale verbinding en de vleugel heeft een verticale verbinding. Van buiten gezien, is het verschil tussen een houten kozijn of een kunststof kozijn, niet tot nauwelijks meer zichtbaar.

Met deze nieuwe uitstraling en techniek wil TK Kunststofpuien een bredere groep mensen aanspreken en de mensen kennis laten maken met de mogelijkheden die er vandaag de dag zijn met kunststof kozijnen van TK Kunststofpuien.

Voordat TK Kunststofpuien deze verbindingen is gaan produceren, zijn de verbindingen uitgebreid getest door het onderzoeksinstituut TNO in samenwerking met SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Deze tests zijn uiterst positief bevonden en sindsdien heeft TK Kunststofpuien dan ook officiële SKG certificaten voor het maken van deze rechte verbindingen. Dit geeft onder andere de goede kwaliteit van het product en de verbinding weer.

Naast kwaliteit is het ook nog eens praktisch. Het is namelijk mogelijk om meerdere soorten en vormen kozijnen uit één stuk te maken in "HVL", bijvoorbeeld: openslaande deuren met vaste zijlichten, deze pui wordt uit één stuk gemaakt. U krijgt dus geen opgedeelde en gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen.

Met de twee bovengenoemde punten (certificaten & meerdere vormen uit één stuk) in combinatie met "HVL" is uniek in Nederland!